Bezorging door WvM-Design Voor 16:00 Besteld,
Morgen in huis!
 
 Bel of mail met WvM-Designinfo at wvm-design.com
 +31 (0)6 19638152

Bell Helmen

Bekijk onze Bell Helmen!

Origine Helmen

Bekijk onze Origine Helmen!

Parts Shop

Bekijk onze parts

All Year Sale!

Bekijk al onze sales

GoPro HD Camera's

Bekijk onze GoPro Camera's

GoPro Accessoires

Bekijk onze gopro accessoires

Losse GoPro onderdelen

Bekijk onze losse onderdelen voor GoPro

Rent Shop

Bekijk onze verhuur camera's en accessoires

Flink wat korting op heel veel van onze producten! Tijdens de BTW-Actie betaalt WvM-design voor jou de BTW.

Online en bij afhalen! 21% BTW Weg Ermee!

Een vraag over BTW wel of niet op een product? Mail ons dan even!


Ga verder ...

 

 

GoPro Karma, Karma, Drone, GoPro DroneGoPro heeft zijn eerste drone gepresenteerd. De Karma is opvouwbaar, werkt samen met de nieuwe Hero 5 Black of Hero 5 Session camera's, maar kan ook met oudere GoPro-camera's overweg.

De nieuwe Hero 5 Black is het nieuwe vlaggenschip van GoPro. Hij volgt de Hero 4 Black uit 2014 op. De Hero 5 Black maakt opnamen in 4K-kwaliteit met maximaal 30 frames per seconde, is waterdicht tot op 10 meter diepte en kan met de stem worden bediend in - voorlopig - zeven talen. Foto's maakt de camera met 12 megapixel. Er zit een 2 inch groot touchscreen op. Verder komt de Hero 5 Session beschikbaar, de opvolger van de vorig jaar geïntroduceerde Hero 4 Session. Deze heeft dezelfde video-kwaliteiten als de Black, maar maakt foto's met een 10 megapixel sensor. Ook ontbreekt een scherm op de kleinere camera.

Om alle geschoten beelden op te slaan kunnen GoPro-bezitters hun beelden nu automatisch laten uploaden naar de cloud in de vorm van abonneedienst GoPro Plus. Ook alle apps om de beelden te beheren en te bewerken zijn vernieuwd.


Ga verder ...

 

 

Bell, Bell Helmets 2016, Bell helmen, Bell helmets, helm, helmen, helmets, motor helm, custom 500, bullit carbon, bullit retro, qualifier dlx 2015, rs-1 2015, start carbon 2015, mx-9 adventure, mx-9 2015, Custom 500, Bullit Carbon, Bullit Retro, Qualifier DLX 2015, RS-1 2015, Carbon 2015, MX-9 AdventureOp het punt een Bell helm te kopen? Een Bell helm koopt u bij WvM-Design.

Bell Helmen staan garant voor comfortabel en veilig rijplezier.

Let op! De nieuwste Bell helmen koopt u bij de super gemotiveerde BELL helmen verkoper WvM-Design in de Online Shop. Kijk snel.
Modellen als Custom 500, Bullit Carbon, Qualifier DLX 2015, RS-1 2015, Carbon 2015, MX-9 Adventure.

De nieuwste BELL helmen komen weer uit de USA ipv Italië.


Ga verder ...

 

 

Logo VirusTotal - Gratis online virus-, malware- en URL-scanner 

VirusTotal is een gratis service die verdachte bestanden en URL's analyseert en een snelle detectie van virussen, wormen en Trojaanse paarden mogelijk maakt.

Responsive, responsive website, beleving, beeldscherm, scherm formaat, meerdere beeldscherm formatenOm in de toekomst veilig te kunnen blijven shoppen bij WvM-Design zijn er achter de schermen aanpassingen aangebracht en worden met grote regelmaat de systemen volledig gescand. Daarbij wordt o.a. gebruik gemaakt van diverse online virus-, malware- en URL-scanner services.

Shoppen doet u bij WvM-Design veilig op meerdere beeldscherm formaten. WvM-Design bied een responsive website om u als klant ook mobiel een optimale ervaring te bieden.


Ga verder ...

 

 

Om U beter van dienst te zijn in de toekomst heeft WvM-Design er voor gekozen om een 'nieuwe' Online Shop in te richten. Mede ook ingegeven door de komst van de GoPro HD Hero4. WvM-Design heeft ervoor gekozen om in gedeeltes de 'eerste' online shop te ontmantelen. Eerst ging WvM-Design over met de Camera's, Accessoires en Helmen. U kunt er nog lange tijd terecht voor de overige producten. De 'eerste' online shop wordt hernoemd tot 'Parts Shop'.

 

aanbieidingOm in de 'nieuwe' Online Shop straks te kunnen bestellen vragen wij u wel zich opnieuw bij WvM-Design.com te registreren. Zowel het CMS als de Webshop is van een geheel nieuwe orde, hierdoor is er voor gekozen om 'bestaande' gegevens niet te importeren. Wij hopen op uw begrip!

 

Inloggen

Contact

Neem gerust contact op met WvM-Design

Telefonisch:
+31 (0)6 19638152
Via e-mail:
info at wvm-design.comBetaalmogelijkheden

iDEAL checkout
bank overschrijving